Εκτέλεση συνταγής
Απλώνουμε 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας σε ένα φύλλο ψωμιού.
Προσθέτουμε τη mozzarella κομμένη σε κύβους, πασπαλίζουμε με ρίγανη και μία πρέζα αλάτι και κάπαρη.
Περιχύνουμε με μία κουταλιά ελαιόλαδο και καλύπτουμε με φλούδες Pecorino Romano και τις ελιές, αφού πρώτα έχουμε αφαιρέσει τα κουκούτσια.
Με τον ίδιο τρόπο παρασκευάζουμε και τα άλλα τρία φύλλα του ψωμιού, σχηματίζοντας έτσι τέσσερις πίτσες.
Τις ψήνουμε το φούρνο στους 200°C για 10 λεπτά περίπου και τις σερβίρουμε ζεστές.
Προσθέτουμε τη mozzarella κομμένη σε κύβους, πασπαλίζουμε με ρίγανη και μία πρέζα αλάτι και κάπαρη.
Περιχύνουμε με μία κουταλιά ελαιόλαδο και καλύπτουμε με φλούδες Pecorino Romano και τις ελιές, αφού πρώτα έχουμε αφαιρέσει τα κουκούτσια.
Με τον ίδιο τρόπο παρασκευάζουμε και τα άλλα τρία φύλλα του ψωμιού, σχηματίζοντας έτσι τέσσερις πίτσες.
Τις ψήνουμε το φούρνο στους 200°C για 10 λεπτά περίπου και τις σερβίρουμε ζεστές.