Εκτέλεση συνταγής
Στο μπολ του μίξερ αναμιγνύουμε με το φτερό το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι. Αρχίζουμε να προσθέτουμε το νερό, αλλάζοντας και το εξάρτημα στο μίξερ βάζοντας τον γάντζο. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε και προσθέτουμε όλο το νερό και πριν ομογενοποιηθεί η ζύμη, προσθέτουμε το λάδι.
Αφήνουμε τη ζύμη μας να φουσκώσει μέσα σε μια λεκάνη για 1 ώρα σε ζεστό μέρος, σκεπασμένη με πλαστική μεμβράνη. Στη συνέχεια, χωρίζουμε το ζυμάρι σε 4 κομμάτια. Με τους αντίχειρες μαζεύουμε το ζυμάρι γύρω-γύρω προς το κέντρο και τέλος, με την παλάμη μας, το κάνουμε μια στρογγυλή μπάλα. Καλό θα είναι, αν μπορούμε, να αφήσουμε τις μπάλες της ζύμης στο ψυγείο σκεπασμένες με πλαστική μεμβράνη για μία νύχτα. Αν αυτό είναι αδύνατο, τις αφήνουμε στο ψυγείο για 30-40 λεπτά τουλάχιστον σκεπασμένες.
Στη συνέχεια, ανοίγουμε τις 4 μπάλες σε φύλλα διαμέτρου 22 εκ., αφού προηγουμένως τις λαδώσουμε ελαφρά.
Αλείφουμε με τη σάλτσα ντομάτας και απλώνουμε το λουκάνικο τριμμένο. Ψήνουμε στους 200°C για 10 λεπτά και στη συνέχεια, βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, απλώνουμε πάνω τη mozzarella κομμένη σε λεπτές φέτες και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Βγάζουμε από το φούρνο τις πίτσες, ραντίζουμε με το λάδι τρούφας και τις σερβίρουμε αμέσως.
Αφήνουμε τη ζύμη μας να φουσκώσει μέσα σε μια λεκάνη για 1 ώρα σε ζεστό μέρος, σκεπασμένη με πλαστική μεμβράνη. Στη συνέχεια, χωρίζουμε το ζυμάρι σε 4 κομμάτια. Με τους αντίχειρες μαζεύουμε το ζυμάρι γύρω-γύρω προς το κέντρο και τέλος, με την παλάμη μας, το κάνουμε μια στρογγυλή μπάλα. Καλό θα είναι, αν μπορούμε, να αφήσουμε τις μπάλες της ζύμης στο ψυγείο σκεπασμένες με πλαστική μεμβράνη για μία νύχτα. Αν αυτό είναι αδύνατο, τις αφήνουμε στο ψυγείο για 30-40 λεπτά τουλάχιστον σκεπασμένες.
Στη συνέχεια, ανοίγουμε τις 4 μπάλες σε φύλλα διαμέτρου 22 εκ., αφού προηγουμένως τις λαδώσουμε ελαφρά.
Αλείφουμε με τη σάλτσα ντομάτας και απλώνουμε το λουκάνικο τριμμένο. Ψήνουμε στους 200°C για 10 λεπτά και στη συνέχεια, βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, απλώνουμε πάνω τη mozzarella κομμένη σε λεπτές φέτες και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Βγάζουμε από το φούρνο τις πίτσες, ραντίζουμε με το λάδι τρούφας και τις σερβίρουμε αμέσως.