Εκτέλεση συνταγής
Στο μπολ του μίξερ αναμιγνύουμε με το φτερό το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι. Αρχίζουμε να προσθέτουμε το νερό, αλλάζοντας και το εξάρτημα στο μίξερ βάζοντας τον γάντζο. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε και προσθέτουμε όλο το νερό και πριν ομογενοποιηθεί η ζύμη, προσθέτουμε το λάδι.
Αφήνουμε τη ζύμη μας να φουσκώσει μέσα σε μια λεκάνη για 1 ώρα σε ζεστό μέρος, σκεπασμένη με πλαστική μεμβράνη. Στη συνέχεια, χωρίζουμε το ζυμάρι σε 4 κομμάτια. Με τους αντίχειρες μαζεύουμε το ζυμάρι γύρω-γύρω προς το κέντρο και τέλος, με την παλάμη μας, το κάνουμε μια στρογγυλή μπάλα. Καλό θα είναι, αν μπορούμε, να αφήσουμε τις μπάλες της ζύμης στο ψυγείο σκεπασμένες με πλαστική μεμβράνη για μία νύχτα. Αν αυτό είναι αδύνατο, τις αφήνουμε στο ψυγείο για 30-40 λεπτά τουλάχιστον σκεπασμένες.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα ντομάτα, ανακατεύοντας την ντομάτα κονσέρβας με τη ρίγανη και το αλατοπίπερο.
Αλευρώνουμε καλά κάθε μπάλα από ζυμάρι και τη δουλεύουμε με τον πλάστη. Η ζύμη πρέπει να απλωθεί και να γίνει στρογγυλή και λεπτή, με διάμετρο 28 cm.
Με μια κουτάλα βάζουμε στο κέντρο τη σάλτσα ντομάτα και την απλώνουμε κάνοντας κύκλους που μεγαλώνουν, αφήνοντας ακάλυπτο το εξωτερικό τμήμα στην άκρη της πίτσας, πλάτους 2 cm.
Με τα χέρια μας τεμαχίζουμε τη mozzarella di bufala και την απλώνουμε πάνω από την πίτσα. Ψήνουμε στους 250°C για 15-20 λεπτά. Μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο, προσθέτουμε και τα φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε την πίτσα μας ζεστή.