Εκτέλεση συνταγής
Σε μια λεκάνη ή στο μίξερ ρίχνουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε σιγά-σιγά το νερό, ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να σφίξει η ζύμη μας (για 10 λεπτά περίπου).
Στη συνέχεια, βγάζουμε τη ζύμη και τη δουλεύουμε λίγο με τα χέρια στον πάγκο εργασίας. Έπειτα τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε να ξεκουραστεί σε ζεστό περιβάλλον για μία ώρα.
Μόλις η ζύμη μας φουσκώσει αρκετά, την κόβουμε στο μέγεθος που θέλουμε και την πλάθουμε απαλά ώστε να πάρει το σχήμα που θέλουμε.
Ραντίζουμε με λίγο νερό την επιφάνεια του ψωμιού και το πασπαλίζουμε με καλαμποκόσπορους.
Το αφήνουμε άλλα 40 λεπτά να φουσκώσει και στη συνέχεια το χαράσσουμε με ένα μαχαίρι στη μέση. Ψήνουμε για μία ώρα περίπου στους 190°C.
Στη συνέχεια, βγάζουμε τη ζύμη και τη δουλεύουμε λίγο με τα χέρια στον πάγκο εργασίας. Έπειτα τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε να ξεκουραστεί σε ζεστό περιβάλλον για μία ώρα.
Μόλις η ζύμη μας φουσκώσει αρκετά, την κόβουμε στο μέγεθος που θέλουμε και την πλάθουμε απαλά ώστε να πάρει το σχήμα που θέλουμε.
Ραντίζουμε με λίγο νερό την επιφάνεια του ψωμιού και το πασπαλίζουμε με καλαμποκόσπορους.
Το αφήνουμε άλλα 40 λεπτά να φουσκώσει και στη συνέχεια το χαράσσουμε με ένα μαχαίρι στη μέση. Ψήνουμε για μία ώρα περίπου στους 190°C.