Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε τα φασόλια να μουλιάσουν στο νερό για μία ολόκληρη νύχτα.
Την επόμενη ημέρα, τα σουρώνουμε και τα βράζουμε για 15 λεπτά περίπου.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με μαχαίρι και το μισό ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, το πλιγούρι, τα μισοβρασμένα φασόλια και τον ζωμό λαχανικών.
Σιγοβράζουμε για 40 λεπτά περίπου και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή ραντίζοντας τα πιάτα με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Την επόμενη ημέρα, τα σουρώνουμε και τα βράζουμε για 15 λεπτά περίπου.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με μαχαίρι και το μισό ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, το πλιγούρι, τα μισοβρασμένα φασόλια και τον ζωμό λαχανικών.
Σιγοβράζουμε για 40 λεπτά περίπου και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή ραντίζοντας τα πιάτα με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.