Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε φέτες. Αφαιρούμε το μέρος με τους σπόρους και τις κόβουμε σε κύβους πάχους περίπου ½ εκ.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε και τις μελιτζάνες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά περίπου.
Μετακινούμε τις μελιτζάνες προς τα άκρα του τηγανιού και στο κέντρο προσθέτουμε το ψάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια. Μαγειρεύουμε για 7-8 λεπτά, ρίχνουμε το κρασί και προσθέτουμε την κάπαρη. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο θυμάρι.
Σερβίρουμε την πεσκανδρίτσα με τη μελιτζάνα πολύ ζεστή.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε και τις μελιτζάνες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά περίπου.
Μετακινούμε τις μελιτζάνες προς τα άκρα του τηγανιού και στο κέντρο προσθέτουμε το ψάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια. Μαγειρεύουμε για 7-8 λεπτά, ρίχνουμε το κρασί και προσθέτουμε την κάπαρη. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο θυμάρι.
Σερβίρουμε την πεσκανδρίτσα με τη μελιτζάνα πολύ ζεστή.