Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές κάθετες φέτες. Τα ψήνουμε για λίγα λεπτά σε μια πλάκα ψησίματος ή σε τηγάνι με ραβδώσεις.
Καθαρίζουμε το κουνουπίδι, το κόβουμε σε μικρά μπουκετάκια και το βάζουμε να μουλιάσει σε νερό με αλάτι και ξίδι μέχρι να μαλακώσει. Το στραγγίζουμε, προσθέτουμε την κάπαρη και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με το ελαιόλαδο και το θυμάρι ψιλοκομμένο.
Βάζουμε τις φέτες από τα κολοκυθάκια στην επιφάνεια εργασίας και βάζουμε πάνω το ψιλοκομμένο κουνουπίδι. Τυλίγουμε τις φέτες σε ρολά, σχηματίζοντας ένα είδος σνακ.
Περνάμε τα ρολά σε ξυλάκια από σουβλάκια και τα βάζουμε στη σχάρα ή σε τηγάνι να ψηθούν για 1 λεπτό. Σερβίρουμε αμέσως.
Καθαρίζουμε το κουνουπίδι, το κόβουμε σε μικρά μπουκετάκια και το βάζουμε να μουλιάσει σε νερό με αλάτι και ξίδι μέχρι να μαλακώσει. Το στραγγίζουμε, προσθέτουμε την κάπαρη και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με το ελαιόλαδο και το θυμάρι ψιλοκομμένο.
Βάζουμε τις φέτες από τα κολοκυθάκια στην επιφάνεια εργασίας και βάζουμε πάνω το ψιλοκομμένο κουνουπίδι. Τυλίγουμε τις φέτες σε ρολά, σχηματίζοντας ένα είδος σνακ.
Περνάμε τα ρολά σε ξυλάκια από σουβλάκια και τα βάζουμε στη σχάρα ή σε τηγάνι να ψηθούν για 1 λεπτό. Σερβίρουμε αμέσως.