Εκτέλεση συνταγής
Για την πράσινη ζύμη πατήστε Ζύμη για φρέσκα πράσινα ζυμαρικά.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Τρίβουμε το ψωμί σε μπλέντερ χειρός και το ανακατεύουμε με την τριμμένη Parmigiano-Reggiano, το βούτυρο, το γάλα και μία πρέζα αλάτι.
Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο, την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο σύμφωνα με τις οδηγίες και φτιάχνουμε τα tortellini.
Βράζουμε 3 λίτρα νερό με 1 μήλο κομμένο στη μέση, το σέλινο με τα φύλλα, 3 φύλλα δάφνης και μία πρέζα αλάτι. Σιγοβράζουμε για 30-40 λεπτά. Σουρώνουμε το ζωμό και βράζουμε μέσα τα tortellini για 4-5 λεπτά και τα σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Τρίβουμε το ψωμί σε μπλέντερ χειρός και το ανακατεύουμε με την τριμμένη Parmigiano-Reggiano, το βούτυρο, το γάλα και μία πρέζα αλάτι.
Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο, την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο σύμφωνα με τις οδηγίες και φτιάχνουμε τα tortellini.
Βράζουμε 3 λίτρα νερό με 1 μήλο κομμένο στη μέση, το σέλινο με τα φύλλα, 3 φύλλα δάφνης και μία πρέζα αλάτι. Σιγοβράζουμε για 30-40 λεπτά. Σουρώνουμε το ζωμό και βράζουμε μέσα τα tortellini για 4-5 λεπτά και τα σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο.