Tortellini με μαϊντανό σε σούπα σέλινου

Εμφανίσεις: 6.680
Tortellini με μαϊντανό σε σούπα σέλινου
Υλικά για τα tortellini:
100 ml χυμός μαϊντανού
5 ml κρασί λευκό
1 αυγό
300 γρ. αλεύρι λευκό για όλες τις χρήσεις
1 πρέζα αλάτι
5 ml ελαιόλαδο (1 κουτ. σούπας)

Υλικά για τη γέμιση:
100 γρ. τυρί Parmigiano-Reggiano (παρμεζάνα) (τριμμένο)
50 ml γάλα φρέσκο πλήρες
20 γρ. βούτυρο
120 γρ. ψωμί λευκό σταρένιο (μπαγιάτικο)
1 πρέζα αλάτι

Υλικά για τη σούπα σέλινου:
3 λίτρα νερό
300 γρ. σέλινο (1 μάτσο)
100 γρ. μήλα κοκκινα (1 τεμ.)
1 πρέζα αλάτι
3 τεμ. δάφνη


Προτεινόμενες μερίδες: 8

Ετικέτες βούτυρο | χυμός μαϊντανού συνταγές | χυμός μαϊντανού συνταγή | συνταγές με ελαιόλαδο | συνταγές με χυμός μαϊντανού | Cinnamon calories

Εκτέλεση συνταγής

Για την πράσινη ζύμη πατήστε Ζύμη για φρέσκα πράσινα ζυμαρικά.

Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Τρίβουμε το ψωμί σε μπλέντερ χειρός και το ανακατεύουμε με την τριμμένη Parmigiano-Reggiano, το βούτυρο, το γάλα και μία πρέζα αλάτι.

Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο, την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο σύμφωνα με τις οδηγίες και φτιάχνουμε τα tortellini.

Βράζουμε 3 λίτρα νερό με 1 μήλο κομμένο στη μέση, το σέλινο με τα φύλλα, 3 φύλλα δάφνης και μία πρέζα αλάτι. Σιγοβράζουμε για 30-40 λεπτά. Σουρώνουμε το ζωμό και βράζουμε μέσα τα tortellini για 4-5 λεπτά και τα σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο.

 
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες276
Πρωτεΐνες ζωικές5,2 γρ.
Πρωτεΐνες φυτικές5,88 γρ.
Υδατάνθρακες38,4 γρ.
Λιπαρά7,78 γρ.
Σάκχαρα2,52 γρ.
Φυτικές ίνες3,44 γρ.