Εκτέλεση συνταγής
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα από τα δύο είδη αλεύρων, τα οποία προηγουμένως έχουμε κοσκινίσει και ενώσει. Δουλεύουμε το χυλό μέχρι να ομογενοποιηθεί και να μην έχει σβόλους, αλατίζουμε και αφήνουμε το μείγμα να «σταθεί» σκεπασμένο για 20 λεπτά περίπου.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με ένα υγρό πανί ή χαρτί κουζίνας, αφαιρούμε το γήινο μέρος του μίσχου τους και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα μπολ χτυπάμε το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι, τον χυμό λεμονιού και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Περιχύνουμε με το μείγμα τα κομμένα μανιτάρια και τα κρατάμε στην άκρη.
Λιώνουμε σε κρέμα το τυρί ricotta με ένα πιρούνι και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια.
Παίρνουμε το χυλό και ψήνουμε τις κρέπες μας, σε ένα μεγάλο ρηχό τηγάνι ή στο ειδικό σκεύος για κρέπες. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και στη συνέχεια τις γεμίζουμε με το μείγμα του τυριού με τα μανιτάρια και τις τυλίγουμε σε ρολά.
Τα βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα και στη συνέχεια, τα κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με ένα υγρό πανί ή χαρτί κουζίνας, αφαιρούμε το γήινο μέρος του μίσχου τους και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα μπολ χτυπάμε το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι, τον χυμό λεμονιού και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Περιχύνουμε με το μείγμα τα κομμένα μανιτάρια και τα κρατάμε στην άκρη.
Λιώνουμε σε κρέμα το τυρί ricotta με ένα πιρούνι και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια.
Παίρνουμε το χυλό και ψήνουμε τις κρέπες μας, σε ένα μεγάλο ρηχό τηγάνι ή στο ειδικό σκεύος για κρέπες. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και στη συνέχεια τις γεμίζουμε με το μείγμα του τυριού με τα μανιτάρια και τις τυλίγουμε σε ρολά.
Τα βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα και στη συνέχεια, τα κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.