Ρολά με τόνο και ricotta

Εμφανίσεις: 5.800
Ρολά με τόνο και ricotta
Υλικά:
250 γρ. τυρί ricotta (ρικότα) νωπό
200 γρ. τουρσί λαχανικών
150 γρ. ζαμπόν
120 γρ. βούτυρο
300 γρ. τόνος κονσέρβα λαδιού
40 γρ. κάπαρη (σπόροι)
1 πρέζα αλάτι


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες βούτυρο | συνταγή με ζαμπόν | τυρί ricotta (ρικότα) νωπό | τουρσί λαχανικών | τόνος κονσέρβα λαδιού | Sauce calories

Εκτέλεση συνταγής

Βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο και το αφήνουμε για λίγη ώρα να μαλακώσει.

Στραγγίζουμε τον τόνο από το λάδι του και τον ψιλοκόβουμε, προσθέτουμε το βούτυρο που έχει μαλακώσει, τη ricotta και την κάπαρη. Ανακατεύουμε γρήγορα, ίσα-ίσα για να ενωθούν τα συστατικά και αλατοπιπερώνουμε.

Τοποθετούμε τις φέτες του ζαμπόν σε ένα δίσκο, τις αλείφουμε με το μείγμα του τόνου και τις τυλίγουμε σε ρολά. Τα βάζουμε στο ψυγείο σκεπασμένα με πλαστική μεμβράνη, για να παγώσουν και να σκληρύνουν.

Τα σερβίρουμε γαρνιρισμένα με τουρσί λαχανικών.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες600
Πρωτεΐνες ζωικές31,38 γρ.
Πρωτεΐνες φυτικές0,26 γρ.
Υδατάνθρακες3,54 γρ.
Λιπαρά43,47 γρ.
Σάκχαρα3,17 γρ.
Φυτικές ίνες0,15 γρ.