Εκτέλεση συνταγής
Βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο και το αφήνουμε για λίγη ώρα να μαλακώσει.
Στραγγίζουμε τον τόνο από το λάδι του και τον ψιλοκόβουμε, προσθέτουμε το βούτυρο που έχει μαλακώσει, τη ricotta και την κάπαρη. Ανακατεύουμε γρήγορα, ίσα-ίσα για να ενωθούν τα συστατικά και αλατοπιπερώνουμε.
Τοποθετούμε τις φέτες του ζαμπόν σε ένα δίσκο, τις αλείφουμε με το μείγμα του τόνου και τις τυλίγουμε σε ρολά. Τα βάζουμε στο ψυγείο σκεπασμένα με πλαστική μεμβράνη, για να παγώσουν και να σκληρύνουν.
Τα σερβίρουμε γαρνιρισμένα με τουρσί λαχανικών.
Στραγγίζουμε τον τόνο από το λάδι του και τον ψιλοκόβουμε, προσθέτουμε το βούτυρο που έχει μαλακώσει, τη ricotta και την κάπαρη. Ανακατεύουμε γρήγορα, ίσα-ίσα για να ενωθούν τα συστατικά και αλατοπιπερώνουμε.
Τοποθετούμε τις φέτες του ζαμπόν σε ένα δίσκο, τις αλείφουμε με το μείγμα του τόνου και τις τυλίγουμε σε ρολά. Τα βάζουμε στο ψυγείο σκεπασμένα με πλαστική μεμβράνη, για να παγώσουν και να σκληρύνουν.
Τα σερβίρουμε γαρνιρισμένα με τουρσί λαχανικών.