Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τα αυγά για 6-7 λεπτά. Στη συνέχεια τα κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερό, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε στη μέση κάθετα.
Σε ένα μπολ τρίβουμε τη φέτα, προσθέτουμε τις πιπεριές ψιλοκομμένες, το φιλέτο αντζούγιας και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε απαλά.
Βάζουμε πάνω στα αυγά την κρέμα του τυριού και διακοσμούμε με μαύρες ελιές, από τις οποίες έχουμε αφαιρέσει το κουκούτσι και τις έχουμε κόψει στη μέση.
Σερβίρουμε τα αυγά πάνω σε ανάμεικτη σαλάτα λαχανικών (μαρούλι, σαλάτα, λάχανο) ή ό,τι άλλο λαχανικό προτιμάμε.
Σε ένα μπολ τρίβουμε τη φέτα, προσθέτουμε τις πιπεριές ψιλοκομμένες, το φιλέτο αντζούγιας και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε απαλά.
Βάζουμε πάνω στα αυγά την κρέμα του τυριού και διακοσμούμε με μαύρες ελιές, από τις οποίες έχουμε αφαιρέσει το κουκούτσι και τις έχουμε κόψει στη μέση.
Σερβίρουμε τα αυγά πάνω σε ανάμεικτη σαλάτα λαχανικών (μαρούλι, σαλάτα, λάχανο) ή ό,τι άλλο λαχανικό προτιμάμε.