Ζύμη για φρέσκα κόκκινα ζυμαρικά

Εμφανίσεις: 3.810
Ζύμη για φρέσκα κόκκινα ζυμαρικά
Υλικά:
150 ml παντζάρια χυμός
30 ml κρασί λευκό
3 αυγά
500 γρ. αλεύρι λευκό για όλες τις χρήσεις
1 πρέζα αλάτι
30 ml ελαιόλαδο (6 κουτ. σούπας)


Προτεινόμενες μερίδες: 1

Ετικέτες κρασί λευκό συνταγές | συνταγή με παντζάρια χυμός | κρασί λευκό συνταγή | αλεύρι λευκό για όλες τις χρήσεις συνταγές | παντζάρια χυμός | Apple natural juice calories

Εκτέλεση συνταγής

Ζυμώνουμε το αλεύρι με τα αυγά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρασί, το αλάτι και το χυμό των παντζαριών και δουλεύουμε μέχρι το μείγμα μας να γίνει λεία ζύμη. Την τυλίγουμε σε πλαστική μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο να «ξεκουραστεί» για 30 λεπτά τουλάχιστον πριν τη χρησιμοποιήσουμε.

Για τον χυμό παντζαριού πατήστε εδώ
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες2404
Πρωτεΐνες ζωικές18,87 γρ.
Πρωτεΐνες φυτικές54,07 γρ.
Υδατάνθρακες397,81 γρ.
Λιπαρά49,81 γρ.
Σάκχαρα12,63 γρ.
Φυτικές ίνες17,7 γρ.