Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού σε ένα ταψί, τα περιχύνουμε με το κρασί, προσθέτουμε και 2 κουταλιές της σούπας νερό και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τα καρότα και το σέλινο κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για 5 λεπτά περίπου.
Στο μεταξύ, στύβουμε τα πορτοκάλια και κρατάμε στην άκρη το χυμό. Μόλις ψηθούν τα φιλέτα, παίρνουμε τον ζωμό τους, τον ρίχνουμε σε ένα μικρό τηγάνι και τoν βάζουμε στην εστία να βράσει με το χυμό από τα πορτοκάλια. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μειωθούν στο μισό.
Περιχύνουμε τα φιλέτα με τη σάλτσα και τα σερβίρουμε ζεστά, γαρνιρισμένα με λεπτές φέτες πορτοκαλιού χωρίς τη φλούδα.
Στο μεταξύ, στύβουμε τα πορτοκάλια και κρατάμε στην άκρη το χυμό. Μόλις ψηθούν τα φιλέτα, παίρνουμε τον ζωμό τους, τον ρίχνουμε σε ένα μικρό τηγάνι και τoν βάζουμε στην εστία να βράσει με το χυμό από τα πορτοκάλια. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μειωθούν στο μισό.
Περιχύνουμε τα φιλέτα με τη σάλτσα και τα σερβίρουμε ζεστά, γαρνιρισμένα με λεπτές φέτες πορτοκαλιού χωρίς τη φλούδα.