Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε το ψωμί carasau σε ένα μπολ με κρύο νερό για να μουλιάσει και στη συνέχεια χωρίζουμε κάθε φύλλο σε δύο μέρη. Σε ένα ταψάκι τοποθετούμε ανάποδα 4 πυρίμαχα φλιτζάνια και τα «τυλίγουμε» με το μουσκεμένο ψωμί. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε το ψωμί μέχρι να στεγνώσει, περίπου για 15 λεπτά. Ξεφορμάρουμε και αφήνουμε τα ψωμιά μας να κρυώσουν.
Στο μεταξύ, πλένουμε την ανάμεικτη σαλάτα και την ψιλοκόβουμε με τα χέρια. Κόβουμε το τυρί σε κύβους και ψιλοκόβουμε τα καρύδια.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα και τη σερβίρουμε μέσα στις «κούπες» ψωμιού που έχουμε ψήσει, αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, αφού το ανακατέψουμε με το ξίδι βαλσάμικο.
Στο μεταξύ, πλένουμε την ανάμεικτη σαλάτα και την ψιλοκόβουμε με τα χέρια. Κόβουμε το τυρί σε κύβους και ψιλοκόβουμε τα καρύδια.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα και τη σερβίρουμε μέσα στις «κούπες» ψωμιού που έχουμε ψήσει, αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, αφού το ανακατέψουμε με το ξίδι βαλσάμικο.