Εκτέλεση συνταγής
Ξύνουμε τα καρότα κάτω από τρεχούμενο νερό, πλένουμε τα άλλα λαχανικά, τις σαλάτες και τη βαλεριάνα.
Κόβουμε το σέλινο σε λεπτές φέτες, τα ραπανάκια σε φέτες και τρίβουμε το καρότο.
Κόβουμε και τα αντίδια σε λεπτές λωρίδες.
Βάζουμε όλα τα λαχανικά και τις φύτρες των φασολιών σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε απαλά.
Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ, βάζοντας το ελαιόλαδο, το ξίδι ρυζιού, το λάδι, τη μουστάρδα και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια λεία σάλτσα.
Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με τη σάλτσα λίγο πριν τη σερβίρουμε.
Κόβουμε το σέλινο σε λεπτές φέτες, τα ραπανάκια σε φέτες και τρίβουμε το καρότο.
Κόβουμε και τα αντίδια σε λεπτές λωρίδες.
Βάζουμε όλα τα λαχανικά και τις φύτρες των φασολιών σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε απαλά.
Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ, βάζοντας το ελαιόλαδο, το ξίδι ρυζιού, το λάδι, τη μουστάρδα και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια λεία σάλτσα.
Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με τη σάλτσα λίγο πριν τη σερβίρουμε.