Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Κόβουμε το καλαμάρι σε μικρά κομμάτια και το σοτάρουμε μαζί με το σκόρδο, το δεντρολίβανο και τελευταίο ρίχνουμε το τζίντζερ. Αφού τα σοτάρουμε καλά σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό από μισό πορτοκάλι αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για δέκα λεπτά. Προσθέτουμε το βούτυρο και τα φύλλα αρμπαρόριζας ψιλοκομμένα. Ψιλκόβουμε τα φιστίκια και τα ανακατεύουμε με το parmigiano, ρίχνουμε τα ζυμαρικά στη σάλτσα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με το φυστίκι και το τυρί από πάνω.