Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τις πατάτες ολόκληρες με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό.
Μόλις γίνουν και κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και τις λιώνουμε σε πουρέ με τον πολτοποιητή πατάτας.
Κατόπιν, τον ενώνουμε με το αλεύρι και το αυγό, προσθέτουμε το αλάτι και το μοσχοκάρυδο και ζυμώνουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Μόλις γίνουν και κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε και τις λιώνουμε σε πουρέ με τον πολτοποιητή πατάτας.
Κατόπιν, τον ενώνουμε με το αλεύρι και το αυγό, προσθέτουμε το αλάτι και το μοσχοκάρυδο και ζυμώνουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.