Εκτέλεση συνταγής
Μουλιάζουμε τα φασόλια σε άφθονο νερό για 2 ώρες.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα καρότα σε ροδέλες. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας.
Προσθέτουμε τις φέτες καρότου, τα φασόλια στραγγισμένα και τα μυρωδικά ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε και το λευκό κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε και 1 φλιτζάνι νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 1 ώρα.
Στα 15 τελευταία λεπτά του μαγειρέματος προσθέτουμε και το σαλάμι chorizo κομμένο σε λεπτές φέτες.
Σερβίρουμε το φαγητό γαρνιρισμένο με κλωναράκια θυμαριού.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα καρότα σε ροδέλες. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας.
Προσθέτουμε τις φέτες καρότου, τα φασόλια στραγγισμένα και τα μυρωδικά ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε και το λευκό κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε και 1 φλιτζάνι νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 1 ώρα.
Στα 15 τελευταία λεπτά του μαγειρέματος προσθέτουμε και το σαλάμι chorizo κομμένο σε λεπτές φέτες.
Σερβίρουμε το φαγητό γαρνιρισμένο με κλωναράκια θυμαριού.